• Blog
  • Przepisy
    • Wszystkie przepisy
  • Atlas ćwiczeń
    • Ćwiczenia na klatkę piersiową
    • Ćwiczenia na biceps
    • Ćwiczenia na przedramiona
  • Instagram

Grilluj

Grilluj. Grill powinien być dobrze rozgrzany. Stopień wysmażenia steków zależy wyłącznie od naszych upodobań, lecz większość smakoszy preferuje te średnio wysmażone, czyli medium. Warto pamiętać, że steki z polędwicy powinno się obracać tylko raz na drugą stronę.

Dodaj komentarz
Udostępnij
maj 19
351 0 maj 19, 2013

O Autorze

Pokaż wszystkie wpisy użytkownika cwicze-pasja

Post navigation

← Stek z grilla – buduj mięśnie

Powiązane materiały

  • Akceptacja
    0 5921 2 Blog
  • Bezglutenowe spody do Pizzy firmy Schar
    0 4786 3 Blog
  • Co jest potrzebne do rozwoju mięśni + Kiedy osiąga się punkt zanikających wyników?
    0 4072 1 Blog
  • Zmiana nawyków pozwala spalać tłuszcz
    0 4102 1 Blog
  • Cukier cichy zabójca
    0 4047 0 Blog

Powiązane materiały

  • 1520723_652101714854860_631010404_n
  • Oisho (1)
  • Fit Para
  • 1618682_661528810578817_110030393_n
  • cwicze.pl
  • stylowi_pl_sport-i-fitness_gdy-sie-zaakceptujesz_2433313

Tagi

atlas ćwiczeń bez mąki budowanie mięśni danie główne dieta dietetyczne ciasto dietetyczne przekąski dietetyczny deser dietetyczny posiłek fit fitness fit przekąska gotowanie grill grillowanie kulturystyka kurczak Motywacja motywator nadwaga niskokaloryczne przekąski odchudzanie odzież fitness odzież na siłownie odżywianie omlet plan treningowy przeką przepisy halogen oven przepisy prodiż redukcja redukcja przepisy suplementy testy trening trening siłowy witaminy wysokobiałkowy posiłek zasady zdrowa dieta zdrowa kolacja zdrowe słodycze zdrowie zdrowy obiad śniadanie
CWICZE.PL - To nie tylko Sport - to Styl życia !
All right registered © 2013 CWICZE.pl