• Blog
  • Przepisy
    • Wszystkie przepisy
  • Atlas ćwiczeń
    • Ćwiczenia na klatkę piersiową
    • Ćwiczenia na biceps
    • Ćwiczenia na przedramiona
  • Instagram

Oczyść mięso

Oczyść mięso. By mieć gwarancję jakości i świeżości mięsa, kupuj je w sprawdzonych miejscach lub u poleconego dostawcy. Polędwicę opłucz w bieżącej, zimnej wodzie i dokładnie osusz papierowym ręcznikiem lub lnianą ściereczką. Ostrym nożem oczyść mięso ze skrawków tłuszczu i błon.

Dodaj komentarz
Udostępnij
maj 19
252 0 maj 19, 2013

O Autorze

Pokaż wszystkie wpisy użytkownika cwicze-pasja

Post navigation

← Stek z grilla – buduj mięśnie

Powiązane materiały

  • Duszona w białym winie ośmiornica
    0 9362 1 Przepisy
  • Czym jest cheatmeal?
    0 4236 0 Blog
  • Prawidłowe dobieranie ciężarów
    0 5121 0 Blog
  • Kurczak z warzywnym makaronem
    0 7934 1 Blog, Przepisy
  • Co jeść przed i po treningu?
    0 4176 0 Blog

Powiązane materiały

  • Pile of chocolate chip cookies isolated on white background
  • 10 najważniejszych zasad żywieniowych
  • Fit Para
  • Łosoś na parze z brokułami
  • Niskokaloryczne lody
  • cwicze.pl

Tagi

atlas ćwiczeń bez mąki budowanie mięśni danie główne dieta dietetyczne ciasto dietetyczne przekąski dietetyczny deser dietetyczny posiłek fit fitness fit przekąska gotowanie grill grillowanie kulturystyka kurczak Motywacja motywator nadwaga niskokaloryczne przekąski odchudzanie odzież fitness odzież na siłownie odżywianie omlet plan treningowy przeką przepisy halogen oven przepisy prodiż redukcja redukcja przepisy suplementy testy trening trening siłowy witaminy wysokobiałkowy posiłek zasady zdrowa dieta zdrowa kolacja zdrowe słodycze zdrowie zdrowy obiad śniadanie
CWICZE.PL - To nie tylko Sport - to Styl życia !
All right registered © 2013 CWICZE.pl