• Blog
  • Przepisy
    • Wszystkie przepisy
  • Atlas ćwiczeń
    • Ćwiczenia na klatkę piersiową
    • Ćwiczenia na biceps
    • Ćwiczenia na przedramiona
  • Instagram

Zamarynuj

Zamarynuj. Marynata powinna nadać mięsu szczególny smak, dlatego musi być zawsze mocno przyprawiona. Wołowina wymaga marynowania przynajmniej przez 24 godziny pod przykryciem w lodówce. Przez ten cały czas należy kilkakrotnie obrócić mięso, by całe wchłonęło aromat przypraw.

Dodaj komentarz
Udostępnij
maj 19
343 0 maj 19, 2013

O Autorze

Pokaż wszystkie wpisy użytkownika cwicze-pasja

Post navigation

← Stek z grilla – buduj mięśnie

Powiązane materiały

  • Batony białkowo-węglowodanowe
    0 6893 1 Przepisy
  • Ćwiczenia na biceps
    0 15558 1 Atlas ćwiczeń
  • Trening siłowy dla kobiet
    0 4766 0 Blog
  • Tatar wołowy- idealny dla sportowców
    0 6957 0 Przepisy
  • Ćwiczenia na przedramiona
    1 19008 2 Atlas ćwiczeń

Powiązane materiały

  • Karp po żydowsku
  • pas
  • domowa nutella
  • 10-best-and-worst-cardio-machines-header-v2-830x467
  • original
  • ww

Tagi

atlas ćwiczeń bez mąki budowanie mięśni danie główne dieta dietetyczne ciasto dietetyczne przekąski dietetyczny deser dietetyczny posiłek fit fitness fit przekąska gotowanie grill grillowanie kulturystyka kurczak Motywacja motywator nadwaga niskokaloryczne przekąski odchudzanie odzież fitness odzież na siłownie odżywianie omlet plan treningowy przeką przepisy halogen oven przepisy prodiż redukcja redukcja przepisy suplementy testy trening trening siłowy witaminy wysokobiałkowy posiłek zasady zdrowa dieta zdrowa kolacja zdrowe słodycze zdrowie zdrowy obiad śniadanie
CWICZE.PL - To nie tylko Sport - to Styl życia !
All right registered © 2013 CWICZE.pl